Sunday, June 22, 2014

New in - Barca edition

Bok svima!

Dakle, prvotni plan je bio objaviti sedmoricu veličanstvenih, najdraže ruževe koje posjedujem. Ali, kako to obično biva, nešto mora poći po zlu. Napokon sam dobila fotić (nakon što je obišao pola Europe) i sva sretna idem fotkat swatcheve i ruževe, a kad ono, moja macro opcija otkazala poslušnost! A ja, kakva jesam, to nisam primjetila dok nisam fotke prebacila na laptop. Neke su ispale super, a neke kriminalno. Instant slom živaca!

No dobro, nakon ovog mini izljeva, odlučila sam kako ću vam onda danas pokazati stvari koje mi je mama donijela sa svog puta u Španjolsku pa ću ruževe nadoknaditi tijekom tjedna. Ovo ne pokazujem kako bih se hvalila, nego želim s vama podijeliti sreću (nemreš si pomoć kad si šopingholičar i obožavaš sve što još ima etiketu) i razglabati o vašim i svojim novim stvarčicama.

Gotovo sve je kupljeno u Barceloni u shopping centru u luci, osim nekih parfema koji su kupljeni u Provansi u nekoj parfumeriji kojoj se mama ne sjeća ime.


Prvo što želim podijeliti s vama su torbe!


Mama je zaključila kako nam treba vikend torba, znate ono... idete na put na dva dana i sve torbe su vam premale, a mali kofer je prevelik... Ako žena kaže da nam treba, tko sam ja da proturječim! :D


Slijedeća je ova bijela torba koja je po meni pun pogodak za ljeto; dovoljno velika da natrpam svojih 1589 stvari u nju + bocu vode. A što je najbolje od svega, ovaj prednji pretinac se da odvojiti i nositi kao torbica. To mi je super jer nemam nijednu svijetlu torbicu za izlaske, već sve tamne.


Ova torbica je kao da je mene pitala: savršena veličina za obavljati po gradu, boja totalno moja, i još ovaj krokodilski uzorak... Šta'š više.

A saaaaad.... ono oko čega sam najviše uzbuđena. Parfemi!!!



Dobro, tehnički, toaletne vode. Kupljeni su u parfumeriji Primor u Barci. Nisam sigurna, ali rekla bih da je to nešto tipa Müllera. Mislim da je rekla da koštaju manje od dva eura! Brand je TAÏ & JÔN, sad prvi put čujem za njega. Uzela je tri mirisa, vaniliju, šumsko voće i jasmin. Meni se najviše sviđa jasmin, seki šumsko voće, a mami vanilija. Mislim da je podjela jasna u startu. :D


Slijedeći miris koji je mama kupila je ovaj Elizabeth Arden Sunflower. Kupila ga je sebi, ali je rekla da ga možemo koristiti i mi. Naravno da i budemo. :D (Makar, moram priznati da ja ipak preferiram Green Tea od ovog, ali ajde, mamin je ;) )

A sad... nešto što je izabralo mene. Mama nije mogla preskočiti ovaj parfem kad nosi moje ime! On nije iz Barce, već iz neke parfumerije u Provansi. Od ruže je i oni koji me znaju, znaju da ne volim miris ruže, ali ovo... pre-kra-sno!




Ova dva balzama za usne su također kupljena u Primoru. O njima ne znam ništa, osim da je jedan od vanilije, a drugi od passion fruit (ima to voće hrvatsko ime?) i da sam se kad sam pogledala sastav, zahvaljujući onoj minimalnoj količini poznavanja sastojaka, zgrozila. Al' ajd... barem fino mirišu, služit će za osvježavanje prostora, ako ništa drugo.


A lakići... Uzela dva fluorescentna i jedan magnetizirani. S tim da ona nije ni znala da je spešl. Ono što je super je to da magnet dođe kao dio poklopca i da ga se ne mora posebno kupovati. Morala sam ga odmah isprobati, por supuesto. Kao što vidite, majstor sam održavanja noktiju -.-' Mislim da je svaki lakić bio oko jedan euro. S tim da, ovaj u sredini imam već, iz Ofertissime, ista je boja i isti proizvođač samo drugo ime i pakiranje. :D


Došli smo i do odjevnih komada. Okej, tehnički prvo do obuće. Dobila sam ove prekrasne platnene tene, bijele s divnim cvjetnim uzorkom. Stala mi pamet kad sam ih vidjela.



Osim njih, dobila sam i ipanemice. Nemojte se sad zgrozit Japanke, i još proizvedene u Brazilu!! Oke, pokušaj nogometne šale... Uglavnoooom, prošlo ljeto sam kupila Ipanema sandale. Što reći, osim da voooooolim nositi ipanemice, osjećam se kao da hodam po oblaku. <3

Osim obuće, mama me iznenadila majicama. Neke mi se više sviđaju, neke manje, a vi slobodno izrazite svoj sud u komentarima.



Prvi su ovi preslatki topići. Volim cvijeće, a ove sezone pogotovo tratinčice po robi tako da su ova dva topa bila pun pogodak!


Majice poput ove bijele su mi trenutno najdraže, tako da sam jako sretna izborom.


Ove zadnje dvije mi baš i nisu najsretniji odabir jer ne volim baš ovu fluorescentno zelenu boju, a ni ovako izblijeđenu kakva je ova bordo (iako mi je bordo najdraža boja), ali bit će dobre za folklor i za skorašnje putovanje, ako se realizira.

I to je to. Eto, zbog tehničkih boljki, opet nisam napisala post o samom make-up-u, ali nadam se da mi ne zamjerate.


Jeste li vi u zadnje vrijeme što kupili/dobili/nabavili?

Vaša,
Principessa


15 comments:

  1. Ova torba 2 u 1 mi jeee <3
    i cvjetne patikice aaaaaa savršene totalno moj đir :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, torba je glavni hit, svima zapela za oko. i meni su tenisice vrh <3

      Hvala na komentaru! ;)

      Delete
  2. Torba 2 u 1 - m r a k
    Tenisice s cvetekima - m r a k
    J A S M I N!!! OOOO DA, NAJRAŽI MIRIS parfema, kremica, osvježivaća zraka, ma svega i svačega za kaj se može korisititi! Mrak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala frendi! Meni nije baš najdraži miris, al ga volim. Imam jedan parfem isto iz neke francuske parfumerije od ono prije dvije godine i smrdi. Al služi za osvježavanje ormara :D

      Delete
  3. Ajme ova bijela torba¨! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme Mell mi komentira! :D Slabo komentiram, al te pobožno čitam! Ovo mi je čast :D :D

      Da, torba je odlična. :D

      Delete
  4. 2in1 torba <3 i tenkice <3 ma sve je <3 Mama zna pogoditi :) :)

    ReplyDelete
  5. Torba je odlična :)
    passion fruit je na našem marakuja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a marakujaaaa... e sad ću znat! :D

      Torba je očito pun pogodak :D

      Delete
  6. fora mi je ova vikend torba :D
    i tenisice su slatke,, :D :D

    ReplyDelete
  7. divan new in, super mi je ova 2u1 torbica :)
    lakovi mi se isto sviđaju, a Barcelonu obožavam <3

    ReplyDelete
  8. british vikend torba je preodlična <3
    i ja volim green tea, kakav je sunflower, još nisam pošnjofala...
    može govorit tko god što god hoće, ali ipanema japanke su savršenstvo :D
    i da, barca je predivna, mislim da se svatko zaljubi pri posjeti :D

    ReplyDelete