Wednesday, July 9, 2014

Sedmorica veličanstvenih

Bok svima!

Ovaj post je davno najavljivan, ali na žalost, nekad se stvari tako poslože da ne stigneš sve što planiraš, a nekad, kad i imaš vremena budeš loš bloger pa radije odabereš raditi nešto drugo. Uglavnom, žao mi je što već dosta dugo nije bilo posta. Ne'š ti takve blogerice, tek je pokrenula blog, a već zabušava.


Danas sam odlučila predstaviti vam sedmoricu veličanstvenih – sedam ruževa koje najviše koristim. Ovaj post sam zamislila kao kratki pregled, a ne kao detaljnu recenziju, stoga, ako vas neki ruž zainteresira, pitajte pa mogu napisati recenziju.


Za njima najviše potežem ponajviše zbog boje, jednostavno mi se sviđa kako mi pristaju, nisu baš svi kvalitetni, ali kao što rekoh, sviđa mi se efekt koji pružaju.

Swatchevi su rađeni u hladu i na suncu.

Započinjem s Rimmel ruževima. 


Ruž u nijansi 150 Piccadilly Pink sam stvarno dugo škicala. U to vrijeme mi je to bila ona savršena nijansa koju sam dugo tražila, no uz sve druge troškove jednostavno mi je bilo previše izdvojiti tih pedesetak kuna. Boja je prljavoroza, ima u sebi sitan srebrnkasto-plavičasti shimmer (koji ja inače ne volim), ali u ovom slučaju on nije uopće upadljiv, već samo osigurava dodatni sjaj usana.



Slijedeći Rimmel ruž je Cutting Edge. Uh, za njega je trebalo jako puno hrabrosti. Primjetila sam ga na Šminkerici (gdje drugdje?), mislim da je Variola prva govorila o njemu, a spominjala ga je i Uptown Girl. Kupila sam ga ubrzo, ali ga ne nosim često iako ga jako volim. Struktura je nekako voskasta zbog čega mi ga je malo teže nanijeti (iako dobro dođe da se ne preslika na zube). Zna se desiti da ga nanesem savršeno iz prve, ali ga svejedno obrišem jer nisam dovoljno hrabra. Na osunčanoj slici, prvi swatch pripada jednom divnom ljubičastom ružu o kojem će kasnije biti riječi.



Osim Rimmela, volim i Catrice ruževe. Na ovom je popisu završio samo jedan, ali nije jedini koji posjedujem i volim. Radi se o ružu iz linije Ultimate color, nijansa je 020 Maroon. Budući da sam svijetla i plava, moram birati kako ću ga nositi da ne izgledam isprano i jadno. Uglavnom ga volim nositi ujesen, uz minimalno šminke, s pomalo naglašenim obrazima.



Ruž koji smatram my lips but better je definitivno ovaj essence stay matt tekući mat ruž u nijansi Velvet Rose. Volim kako mi stoji uz minimalni ili pak potpuni make-up, volim postojanost, volim sve!



Već kad sam krenula na te nježne nijanse, evo još jedne. Radi se o beauty uk ružu, nijansa In the Buff. Na ovom ružu volim njegov miris. Miriši po menti, i, iako ne pruža nikakav poseban osjećaj, volim ga nositi jer imam osjećaj da mi taj miris osvježava usne. Malo sam čudna. Znam.


Dolazimo do moja najdraža dva ruža.


Prvi je definitivno Golden Rose velvet matte ruž, nijansa 15. Rekla bih da se radi o rajčica crvenoj, jako sam sretna kako mi boja pristaje uz ten, budući da mi je jako teško pronaći crveni ruž koji mi dobro stoji. Sretna sam zbog činjenice što je mat, što je postojan, a lagan za nanošenje. Čak ga i ja nespretna uspijevam nanijeti ravno iz ambalaže.



Za kraj sam ostavila jedan ruž za koji svaki put kad ga nosim dobim kompliment, kako ga onda ne voljeti? Radi se o jednoj ljubičastoj nijansi ruža o kojoj ne znam ništa, osim da je došla u jednom setu u Irisu, dobila sam ju za Božić prije dvije-tri godine. Na dnu ambalaže piše: Markwins International i dalje ne vidim pročitati jer su se izbrisala slova. :'( Ali! Radosna vijest je ta da sam među Debby asortimanom u Bipi našla ruž koji mu je sličan.


Došli smo do kraja posta, nadam se da mi opraštate ovo izbivanje iz blogosfere i da nisam odmah izgubila svoje nove čitateljice i čitatelje.

Kao što sam rekla, ukoliko vas zanima recenzija kojeg od ovih ruževa ili neka konkretna informacija, pitajte!

Zanima me jeste li i vi lude (ludi) za ruževima kao i ja? Imate li svoje najdraže?

Čitamo se jako brzo, obećajem!


Ljubi vas,



4 comments:

  1. Oooo ja ruž nekad nosim i u dućan XD

    ReplyDelete
  2. Luda nego šta :P bez ruža nikuda :D
    Jojj ovaj Cutting Edge je divan kao i GR ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jel da?? A ovi GR su mi otkriće, u međuvremenu sam još jedan kupila (baby rozi) i čini mi se da neću stati dok ih ne skupim sve, k'o pokemone! XD

      Delete
  3. Kod mene se nalazi puno previše nijansi crvene :D Ali kad je svaka posebna XD Sve ovisi kako sam raspoložena, nekad nosim i po doma, nekad do dućana/pekare, a nekad ništa :D

    A GR su mi na listi! :)

    ReplyDelete