Saturday, October 25, 2014

TAG: Potroši 6 do Božića; Check-in #1

Bok svima!

Evo mene s prvim čekinom. Znači, u ovom sam vam postu objasnila o kakvom se izazovu radi, a danas se javljam (25. u mjesecu) da vidite u kojem su stanju proizvodi.


Prva je na popisu bila Dove mazalica. Siroče nije bilo dobro prema meni pa je dobilo izgon iz izazova. Prije točno deset dana sam vam na svojoj facebook stranici rekla da mi je koža burno reagirala na ovaj proizvod pa sam ga zamijenila Balea aqua serumom (i to neotvorenim). Trošenje ide dosta dobro, dno se počelo dizati i smatram da ću ga potrošiti i prije Božića, budući da koristim jednu pumpicu ujutro, a dvije navečer. Na slici, nadam se, možete vidjeti koliko se dno diglo.


Slijedeće na što sam se obavezala je bio Balea gel za brijanje s mirisom (umalo napisah okusom, haha) borovnice. Ne vidim koliko sam ga potrošila, ali mi se limenka definitivno čini lakša no što je bila. Mislim da ću ga stići potrošiti. Jedino ako će baš biti jako hladno, onda ću uzgojiti štrample na nogama da me griju :P

Krema za ruke. Rak rana, stalno ju zaboravljam, ali ajde, kad se sjetim, natrackam se kao luda, a i sve žive nudim da namažu ruke :P -.- Potrudit ću se, obećajem!

Avon ruž. A ono, ide, malo ga je nestalo. Ali ja nisam ni balzam u stanju potrošit u tako kratkom roku, a kamoli ruž. Držim si fige :D

Essence sjajilo. E njega pola fali, to mi ulijeva nadu :Đ :Đ


MF creme puff ću sigurno potrošiti do kraja jer se mastim kao luda, a on se fino udubio u sredini. Nestaje, polako ali sigurno. :)

Eto, sad vidite u kojem su stanju moji proizvodi. Što mislite, hoću li uspjeti?

Ljubim i grlim,
ciao!




8 comments:

  1. Dobro to tebi ide, streno s ostatkom izazova i ja sam se priključila nedavno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Da, bome si izabrala neke zahtjevnije proizvode, npr ono ogromno pakiranje Balee za ruke, svaka čast, ja to ne bih uspjela potrošiti :D

      Delete
  2. Vjerujem da ćeš do Božića ih potrošiti..a mogla bih se i ja pridružiti izazovu :)

    ReplyDelete
  3. Obožavam kreme za ruke kaina, i jako me zanimaju dojmovi creme puffa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kainu i ja volim, a eto, i moj tata, pa ih je doma nakupljeno ne znam ni sama koliko -.-
      Creme puff, pa nisam baš fan i jedva čekam da ga potrošim i kupim nekaj lakše. Definitivno mi ne matira kožu baš dugo i mislim da mi je malo pretežak.

      Delete
  4. Super izazov!! Ja si planiram od 1.mjeseca započeti 10 pan projekt, tamo negdje do svibnja...
    Stigneš ti to sve potrošiti do Božića!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, jelda? zapravo te prisili da kolekciji omogućiš da malo "prodiše" budući da ju prorijediš :)
      ne znam što je 10 pan projekt...

      Delete