Wednesday, November 12, 2014

Što je u mojoj torbi

Neki dan sam vas pitala na fejsu bi li vas zanimalo što je u mojoj torbi  i dosta vas se oglasilo potvrdno. Pa evo, sukladno vašim željama, imate čast zaviriti u moju torbu. :P





Svjesna sam da je moja torba zapravo torbetina i da je natrpana koječime i da mi kičma stradava od nje, ali ja jednostavno nikako ne mogu smanjiti sadržaj. Moje su torbe uvijek krcate i uvijek popucaju zbog silnog tereta. Ova je bila rođendanski poklon moje BFF, nakon što sam slinila jednu noć nakon izlaska pred izlogom Q mode. Znam da ne vole svi zmijski uzorak, jedna mi je kolegica na faksu čak rekla da se ježi od nje, ali meni je baš super. :) Imam samo dvije zamjerke, prva je to što ima samo jedan pretinac, a druga to što je ručka na poklopcu pa bude teško kad moram izvaditi pokaz na ulazu u bus i slično.



Nakon ovog uvodnog laprdanja (mogla bih ja još lajati), krenimo napokon sa sadržajem. Budući da ovu torbu nosim preko tjedna kad idem na faks (za vikend si dam oduška i uzmem neku manju), u njoj je uvijek neka bilježnica ili košuljica s papirima, ovisno o kolegijima koje imam taj dan. Naravno, nikamo bez rokovnika, a uz hirovito vrijeme zadnjih dana, ni bez kišobrana. Ovaj je iz Jyska za 15 kuna i užasan je!



Nezaobilazni stanari torbe su novčanik i mobitel, bez njih nikamo. Ovaj novčanik nije lijep, ali je praktičan. Mob mi je glavno sredstvo komunikacije, ovo je HTC Desire 300 i dobro me služi. Bumper je, naravno, s ebaya.



A sad sve živo! Na slijedećoj slici vidite sadržaj pernice, koja je, eto i kozmetička torbica u jednom. Kad jednom krenem natrpavat, nikad kraja. Osim klasičnog pisaćeg pribora, nekad se u njoj nađe i marker za bijelu ploču. Ipak sam ja buduća profesorica. :P Osim klasičnog sadržaja pernice, na slici možete primjetiti i maramice za naočale (a naočala nije bilo u torbi jer sam ih izvadila neki dan), Look by Bipa olovku za usne, Essence sjajilo koje moram potrošiti, mini verziju Zara Black Amber parfema, ukosnice, gumicu za kosu i tablete jer sam imala neke boljke zadnjih dana.



Naravno, maramice su obavezne, nekad i više paketa, kako nailazim po kući na njih, samo ih guram u torbu. Prema mom mišljenju, žena uvijek mora imati barem jedan uložak ili tampon u torbi, ako ne za sebe, onda za nekoga drugoga. U ovom slučaju su za mene. :D



I za kraj, još neke sitnice koje su bile u torbi. Avonov ruž i Kaina kremu za ruke stalno nosim okolo u nadi da ću ih što prije potrošiti. Ako ne znate zašto ih se trudim potrošiti, bacite oko na ovaj post. Tu su još i ključ od kuće, češalj, ogledalce, konac za zube, eos lipbalm i bočica s vodom.



Osim ovih stvarčica, obično nosim i svoj iPod, slušalice, a često i punjač, ali na dan slikanja su oni misteriozno izašli iz torbe. Tko im kriv, sad lijepo neće biti slavni.

Koji su najčešći naseljenici vaših torba? Tipkajte mi!

Vaša,


11 comments:

  1. Primjećujem pingvina- zbog ovakvih sitnica se osjećam dio Principessinog "kraljevstva" :D

    Na početku svake godine pripremim ja nadobudno rokovnik, ali već nakon dva-tri tjedna misteriozno nestane (još uvijek nisam našla sve one koji su do sad nestali...)- ja sam jednostavno od onih kojima je lakše pamtiti nego pisati.
    Ostalo sve komotno mogu kopirati od tebe, osim kreme za ruke (nekad sam ju nosila, ali uvijek ju zaboravljala koristiti) i zubnog konca (jer mi ne treba).
    ALI zato obavezno moram imati onu ogromnu kutiju žvakaća (iz DM-a ili Lidla za 10kn :D) jer sam o njima ovisna.

    Evo. To je to.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si moja prva dvorska dama <3 <3

      Joj, kaj se rokovnika tiče, ja bez toga ne mogu živjeti, ali najozbiljnije!!
      I da, znam za tvoju ovisnost o žvakama :P

      Delete
  2. Napisala sam takvu komentarcinu i onda mi opet nije prosao. :(

    Ukratko: aj lajk dis post veri mač!

    (Sad sam tuzna i ljuta istovremeno)

    ReplyDelete
  3. Torba je divna, divna, divna, prediiivnaaaaa... AHH, ZALJUBILA SAM SE.
    A inače, ovo je zbilja ništ što ti nosiš da zaviriš u moju torbu protekla 3-4 mjeseca. Sa fakulteta sam išla na posao stim da nemam vremena otići kući čak ni da se presuvčem. Sa malim torbama ne funkcionišem, ne znam kako i divim se djevojkama koje mogu izaći samo sa novčanikom.
    Kod mene tu ima svega, od osnovnog do kablova za koje ne znam ni čemu služe. Radila sam davno ovaj post i deifnitivno si me podsjetila da bi mogla opet. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja s malim torbama nikako, velike su zakon! Za sve, osim za kičmu :Đ

      Delete
  4. Torba i rukovnik odlični!
    Koga briga za to kaj se neki ježe od zmijskog uzora ;)

    ReplyDelete
  5. Bilo bi idealno da možemo samo sve nagurati po džepovima. Ja stvarno ne znam zašto nama treba toliko stvari.
    Hvala na velikom komentaru <3

    ReplyDelete
  6. Sadržaj torbe sličan, osjećam da mi ne triba nikakav workout kad nosim pravi uteg konstantno hahaah :DBTW tobra je prekrasna, sviđa mi se baš. :) Ja još tražim neku svoju 'savršenu' nemogu si nikako torbama ugodit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A i ja još uvijek tražim tu "the one"! :D
      utezi mi, na žalost, leže doma i čekaju neka bolja vremena u kojima ja neću biti lijena dići svoje debelo dupe :P

      Delete