Tuesday, January 6, 2015

Dobrodošla, petnaesta! (Najava darivanja)

Bok svima!

Evo nas u novoj godini. Još je friška, iz pećnice. Za sad mi miriše na dobro, a vama? Želim vam sve najljepše, najviše od svega sreće i zdravlja, uz to, naravno, puno ljubavi, smijeha, a bome i kozmetike i svega drugoga u čemu uživate.

Petnaestu nisam dočekala u nekom grand stilu, nego baš lijepo, s najdražim prijateljicama, baš ženskasto i opušteno. Naravno, to me nije spriječilo da stavim ratne boje - zlatni kapci i crvene usne su bili neizbježni, a isto tako i kruna, poklon moje najbolje prijateljice.


Nije mi ovo razdoblje najbolje za donošenje životnih odluka i pospremanje, volim se time pozabaviti u rujnu, prije početka akademske godine, onda se uvijek budim nakon ljetne hibernacije i to mi je period kad sam najpoletnija i nekako najperspektivnija. Kao što svaki student zna, ovo je razdoblje maksimalnog ludila, tako da i nije baš racionalno (pogotovo ako niste normalni, kao ja) mijenjati životne navike i tome slično. Zamislite da sam odlučila smanjiti unos kofeina, pa do ožujka bih pukla k'o kokica! :D

my precioussssss

Ovaj sam post zamislila kao jedan lagani uvod u novu nam godinu, a ujedno kao i najavu za ono što nam slijedi. 
Ostavila sam za sobom jedan dug, a to je obavijestiti vas o tome što se dogodilo s proizvodima iz izazova u kojem sam sudjelovala (Potroši 6 do Božića). Ako se sjećate, odlučila sam se na Balea Aqua Serum, Balea gel za brijanje, Kaina kremu za ruke, Essence sjajilo, Avon ruž, te MF Creme Puff puder u kamenu. 

E sad, Balea Aqua serum koristim u tolikoj mjeri da sam ono pakiranje potrošila za mjesec dana, a već sam i s drugim pakiranjem pri kraju. Gel za brijanje sam iscijedila do zadnje kapi, kremu za ruke također. Što se tiče dekorative, zaključila sam da je za jednog ovisnika o proizvodima za usne bilo jednostavno preteško ostati vjerna samo ovom duu, tako da sam ih ubrzo zanemarila (Mea culpa) i okrenula se nekim zanimljivijim proizvodima (ahhhh Avon Matte Grape... :zamišljeno-gleda-u-daljinu-i-opet-mu-se-divi:). Što se tiče pudera u kamenu, vjerno sam ga koristila svaki dan i napokon došla do dna, ali po mojoj procjeni, neću ga potrošiti još barem mjesec-mjesec i pol. 

izvor

Pa, da se okrenemo petnaestoj! Lijepo je počela što se i bloga tiče. Moja facebook stranica je prešla 200 followera i ja sam povodom toga odlučila organizirati malo darivanje na facebooku, tako da svakako bacite oko tamo. ;) Iiiiiii, još nešto! Danas je točno mjesec dana do mog rođendana! U planu je organizacija i mini rođendanskog darivanja, ali ono će biti na blogu!

Eto, nakon ovog silnog lupetanja, želim vam još jednom svima predivnu godinu!

Za danas se opraštam od vas, čitamo se uskoro!

Svima vam šalje puno pusa


14 comments: