Monday, June 1, 2015

Britanski New-in

Bok, ekipica!

Mama mi se prije par dana vratila iz jednog gradića u Engleskoj i donijela mi puno krasota odande. Neke su stvarčice koje napokon sretno križam sa svoje liste želja, dok su druge bile ugodno iznenađenje.


Budući da ima puno toga za pokazati, najbolje je da odmah krenem, bez odugovlačenja.


Mama se isprsila i poklonila mi Calvin Klein Euphoria parfem. Sviđa mi se, lijepo se slaže uz moju kožu (neću se ni truditi opisati miris, jer nisam vična tome). Ono što je najbolje jest da sam uz njega dobila i platnenu CK torbu koja će biti baš fora za ljetne kombinacije jer je žarke fuksija boje. Sliku torbe nemam, jer dok sam primjetila da fali, već je bio mrak i slika ne bi bila dobra.


U zadnje sam vrijeme opsjednuta proizvodima za njegu kose, tako da sam zamolila mamu da mi donese ovaj TRESemmé tretman, odnosno regenerator iz platinum strength linije za njegu i održavanje plave kose. Isprobavanje tek slijedi, a ako će vas zanimati dojmovi, obavijestite me o tome. ;)



Budući da volim ulja za kosu, jako sam se razveselila ovom Elvive ulju za bojanu kosu. Već vidim da ga neću potrošiti još barem koju godinu jer, budimo realni, dovoljna je jedna pumpica, eventualno dvije, a ne mislim se odreći svog voljenog Olival ulja koje već mjesecima pobožno trošim, a još ni četvrtinu nisam prošla. Ono što je pozitivno jest to da je ovo ulje dostupno i kod nas. :)



Sleek Contour duo sam presretno prekrižila s wish liste. Sudeći prema Mateinom postu, ovaj bonzer je točno ono što meni treba. A već vidim i da ću highlighter redovito koristiti na očima.


Ovu Makeup Revolution paletu rumenila u nijansi Sugar & Spice sam dugo mjerkala i sad je napokon moja. Neću morati kupiti novo rumenilo narednih deset godina. Toliko mi je divna, ne mogu je se nagledati, strah me oskvrnuti tu ljepotu. 


Mama je donijela i dva Barry M mat laka. Njih je seka naručila, ali kako ih koristimo zajedno, eto ih i na blogu. Generalno nisam fan mat lakova, izgledaju mi kao boja za zidove, i draži su mi oni "obični", kremasti. Makar, moram priznati da mi se sviđa kako mi ovaj svijetli izgleda na noktima. Možda me i preobrate...



Ubijte me sad kad kažem da me ne rajcaju Sleek palete, ali zato njihovi tekući mat ruževi, aaaaaaaaa. Ovaj je nijansa Fandango Purple i jedva ga čekam isfurati.


Rimmel Apocalips Matte tekuće ruževe nisam primjetila kod nas pa sam naručila ovaj u nijansi Burning Lava. Mokriji je od Sleeka, ali i puno kraće traje.


A evo i swatcheva. Kao što je vidljivo, za Sleek ruž je potrebno više od jednog sloja za potpuno prekrivanje. Nisu li divni??


I zadnje od kozmetike, nešto za čim cvilim još od siječnja... Makeup Revolution Flawless Matte, paleta koja sadrži 32 neutralna mat sjenila. LJUBAAAAAAAV!!!


Osim kozmetike, mama je donijela i nešto odjeće. Skroz su mi slatke ove tri lepršave košuljice, a favorit mi je definitivno ova treća jer mi baš odiše ljetnom romantikom. Osim košuljica, tu su i ova slatka suknjica i kratke hlače. Obožavam ovu navy plavu i jedva čekam iskombinirati šosek. :)



Platnenih tenisica nikad dosta, tako da su me ove ekstra razveselile. Što se sandala tiče, imam svoje  ljubičaste ipanemice koje obožavam, ali ove nove su mi sjele kao budali šamar jer su neutralne pa ipak pašu uz više kombinacija. Što je najslađe, seka je dobila iste takve i to je u naših 14 godina karijere prva ista stvar koju imamo. :Đ


Tu su i jedne sunčane naočale koje nisu baš moj stil, ali su jako ugodne za nositi tako da će definitivno biti u upotrebi. Novčanik je jedan od favorita, najviše zato što sam ga gledala još dok je bilo New Looka u Hrvatskoj i bilo mi je žao ko psu zbog propuštene prilike. Ali, eto, dobila sam drugu šansu za njega. :D


Donijela mama i dvije torbice, jednu svijetlu, baš taman za ove ljetne dane, a drugu crnu, neutralnu, za svako godišnje doba. Super mi je što nisu niti premale, a niti prevelike, baš taman za one dane kad imamo stvari za obavljati. :)


I za kraj, jedan lijepi ljetni sat koji će mi u narednim mjesecima biti glavni modni dodatak,



Uopa, došli smo do kraja ovog ogromnog posta. Ukoliko vas zanimaju recenzije nekih proizvoda, lemme know. ;)

Nego, jeste vi nešto pazarili u zadnje vrijeme?

Do čitanja,
ljubi vas vaša

7 comments:

  1. Wow, moraš se mami jakooo zahvalit na ovome :D
    Predivne ti je stvari donijela i doslovno ne mogu dočekati recenziju ovog Sleek Matte me ruža. Na paletu sam totalno ljubomorna. :P I prelijepa mi je ova bluzica u sredini! Sigurna sam da će ti odlično stajati :D

    ReplyDelete
  2. Odlične su ove naočale i torbica s njima, ali sat je najbolji na svijetu! Jednostavan, a elegantan! I boja je taman!

    ReplyDelete
  3. Divne su stvarčice, paleta mi je prekrasna!

    ReplyDelete
  4. Ajme, super stvari :D A najdivnija je ova paleta :)

    ReplyDelete
  5. Srednja košuljica, novčanik i sat - prepreprediivniii.. :D

    ReplyDelete
  6. Mama ima odlican ukus u odabiru :D super mi je torbica ova bež i sve košulje bi ti ukrala haha :) odlični su i Barry M lakovi...ma sve.. :) bas lijep new in :)

    ReplyDelete